QR-Bestellen

Laat je gasten een QR-code scannen aan tafel. Ideaal! Gasten kunnen zo via hun eigen smartphone een bestelling plaatsen.

Wij maken voor elke tafel een unieke QR-code die verbonden is met de tafelnummers op jouw kassa. Het enige wat jouw gast moet doen is de code scannen om in de online menukaart te komen, een bestelling plaatsen en af te rekenen met IDeal. Alle bestellingen worden vervolgens automatisch naar de kassa gestuurd. En, zonodig worden deze automatisch uitgeprint op één of verschillende printers. Jouw personeel ziet de bon en kan er mee aan de slag!

En de gast? Rustig afwachten, opnieuw een drankje of hapje (bij)bestellen, een medewerker oproepen of de rekening opvragen. Met andere woorden: totale ontspanning. Bramr, brengt gastvrijheid naar een nieuw level!

Bij jouw restaurant (of een deel daarvan) niet uitserveren aan tafel? Wij sturen automatisch een SMS naar de gast om de bestelling af te halen bij de bar of een afhaalplek. Eenvoudig en een hoge tevredenheid bij jouw gasten!

Kassakoppeling

Ons bestelsysteem is in de meeste gevallen te koppelen aan jouw eigen kassa. Zónder extra hardware! Met een koppeling komen de bestellingen direct binnen in jouw kassa en wordt een bestelling hetzelfde verwerkt als jij gewend bent. Kijk snel bij ‘Partners’ met wie wij samenwerken.

Standalone

Heb je zelf geen kassa of is een kassakoppeling niet mogelijk? Wij bieden een stand-alone oplossing waarbij je bestellingen direct ontvangt via email, een tablet of een speciale wifi bonnenprinter.